Αρχική Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών

- PAYPAL

Με την επιλογή πληρωμής μέσω Paypal, μεταφέρεστε στους secure server του Paypal όπου μπορείτε να χρησιμοποίησετε το λογαριασμό σας ή αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να πληκτρολογείσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το Paypal.

Με αυτό τον τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια χρέωσης και ελέγχου. Έτσι όλες οι συναλλαγές με τo SteamTuners.gr είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

- Πισωτική Κάρτα Visa & MasterCard.

Με την επιλογή πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον στους διακομιστές της τράπεζας Eurobank όπου μπορείτε να χρησιμοποίησετε την πιστωτικής σας κάρτας με ασφάλεια.

 

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.